Masterclass Lashlift & Filler

Ben je al in het bezit van een certificaat lashlifting, maar wil je graag overstappen op InLei en daarbij een training ontvangen zodat je op de juiste manier de producten kunt toepassen?

Dan is deze masterclass ideaal! Hierbij wordt de focus gelegd op de werking van de producten en zal de training vooral gericht zijn op het praktijkgedeelte. Om de kwaliteit te waarborgen wordt de training gegeven aan maximaal 4 cursisten. De training duurt ongeveer 2 uur.

 

Je krijgt na de training een officieel certificaat van Inlei en je kunt daarna met 30% korting eenmalig de producten aanschaffen die je nodig hebt. 

Er zit geen startpakket in deze masterclass, waardoor je niet met dubbele producten komt te zitten. Maar je kunt wel met een fikse korting de Inlei producten aanschaffen na het afronden van de training.

 

Na het volgen van de training staat Lash & Beauty Bar altijd tot je beschikking als je vragen hebt.

 

De training ziet er als volgt uit:

  • Trainingsdag

    • Opfrissen van de theorie

    • Plaatsen van een lashlift op een model

Let op: op de trainingsdag  dien je zelf een model mee te nemen. Indien je geen model kunt vinden, laat ons dit dan op tijd weten, zodat wij een model voor je kunnen regelen.

Certificaat

Bij voldoende resultaat krijg je een officieel Inlei certificaat. Bij onvoldoende resultaat kun je na een periode van intensief trainen alsnog een kosteloze proef afleggen. Daarna zal beoordeeld worden of je in aanmerking komt voor het certificaat.

Kosten

De kosten van de training bedraagt €220,- ALL-IN, inclusief certificaat.

De training dient vooraf volledig betaald te worden. Restitutie van het lesgeld is niet mogelijk. Indien je verhinderd bent te komen op de afgesproken datum, wordt er een nieuwe datum besproken om de opleiding te volgen.

 

Heb je nog vragen of wil je graag een opleiding boeken? Stuur ons dan een mailtje en

wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

Lash & Beauty Bar

Kapitein Grantstraat 27

5015BA Tilburg

+31 6 27 05 54 48

info@lashandbeautybar.nl

Geopend op afspraak

© 2018 Design door De Content Store