Cursus Browlift

Browlifting is helemaal de trend van nu! Bij een browlift behandeling lift je letterlijk de wenkbrauwhaartjes, zodat er een voller effect ontstaat. Dit effect blijft 5 tot 6 weken zichtbaar!

Je hebt geen vooropleiding nodig om deze cursus te mogen volgen. De training duurt ongeveer 1,5 uur.

Tijdens deze opleiding krijg je uitgebreide theorie en praktijkbegeleiding. Je wordt getraind door een internationaal getrainde en prijswinnende docente met jarenlange ervaring in het vak. Om de kwaliteit te waarborgen wordt de training gegeven aan maximaal 4 cursisten.

 

Na het volgen van de training staat Lash & Beauty Bar altijd tot je beschikking als je vragen hebt.

 

De training ziet er als volgt uit:

  • Trainingsdag

    • Uitgebreide theorie

    • Plaatsen van een browlift op een model

Let op: op de trainingsdag  dien je zelf een model mee te nemen. Indien je geen model kunt vinden, laat ons dit dan op tijd weten, zodat wij een model voor je kunnen regelen.

Certificaat

Bij voldoende resultaat krijg je een officieel Inlei certificaat. Bij onvoldoende resultaat kun je na een periode van intensief trainen alsnog een kosteloze proef afleggen. Daarna zal beoordeeld worden of je in aanmerking komt voor het certificaat.

Startpakket

Het startpakket bestaat uit professionele lashliftproducten van Inlei. Met dit startpakket kunt u maarliefst 20 klanten behandelen! Deze producten zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en geven het mooiste eindresultaat.

Kosten

De kosten van de training bedraagt €185,- ALL-IN, inclusief een uitgebreid startpakket en een certificaat. 

De training dient vooraf volledig betaald te worden. Restitutie van het lesgeld is niet mogelijk. Indien je verhinderd bent te komen op de afgesproken datum, wordt er een nieuwe datum besproken om de opleiding te volgen.

 

Heb je nog vragen of wil je graag een opleiding boeken? Stuur ons dan een mailtje en

wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

Lash & Beauty Bar

Kapitein Grantstraat 27

5015BA Tilburg

+31 6 27 05 54 48

info@lashandbeautybar.nl

Geopend op afspraak

© 2018 Design door De Content Store